Home » Beoordelingen

Reacties

Marloes
3 jaar geleden

Ik ben onwijs tevreden over Samantha! Ze knipt heel netjes en neemt er echt de tijd voor. Daarnaast is ze heel lief tegen de kindjes en heel geduldig. Ook zegt ze eerlijk of het nodig is dat dat puntjes geknipt moeten worden. Maw er wordt geen geld uit je zak geklopt. Als het niet nodig is, dan zal ze dat ook zeggen. Je voelt je echt op je gemak als ze er is en ze past zich makkelijk aan de thuissituatie. Ook vlecht ze gratis de haartjes van de meiden in en je hebt geen gevoel dat ze haast heeft. Ik zou een ieder Samantha aanraden. Ze is een vakvrouw!

Karin
3 jaar geleden

Zaterdag 15 september jl., onze grote dag, trouwen! Jij hebt mijn haar en make-up gedaan. Eerder al uitproberen wat er allemaal staat en niet, was echt super gezellig! Veel gelachen, lol gehad. De dag zelf ben je naar Hillegom gekomen om mijn en mijn 2 meiden heel mooi te maken. Dat is super gelukt, we zagen er alle 3 super uit, heel veel mooie, lieve reacties gehad van onze gasten! Samantha, super bedankt voor alles! Ik was en ben heel blij met je! 😘

Daphne de Vries
3 jaar geleden

In juli 2018 ben ik getrouwd en Sam heeft mijn bruidskapsel verzorgd. Dit heeft zij fantastisch gedaan! Ze wist bij het maken van het proefkapsel direct een goede inschatting te maken van mijn smaak en stijl. Met haar kritische blik heeft ze ervoor gezorgd dat mijn haar prachtig zat en bij perfect bij mijn jurk paste. En daarnaast is ze ook nog eens hartstikke gezellig!

Debby
4 jaar geleden

Onlangs is Samantha voor het eerst bij ons geweest. Ze heeft onze dochter van bijna 2 geknipt wat super ging. Ze nam er goed de tijd voor en had veel geduld, erg fijn! Ook ik ben tevreden met mijn knipbeurt! Dus ik maak zeker nog een volgende afspraak.

Rianne
5 jaar geleden

Samantha is al jaren de thuiskapster van mijn moeder en sinds ruime tijd knipt en kleurt ze mijn haar ook. Ze denkt met je mee, is punctueel met afspraken en gebruikt uitstekende producten. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief met mijn dochter. Mijn haar is van nature droog en klit daarom snel, dit is enorm opgeknapt sinds ik klant ben bij Sam. Ik ben blij met haar.

Lieske
5 jaar geleden

Samantha heeft voor mijn bruiloft mijn make-up verzorgd en de make-up heeft de hele dag prachtig gehouden! Ook in de aanloop naar de bruiloft was het contact met haar prettig en heeft zij mij veel goede adviezen gegeven en heeft ze echt geluisterd naar wat ik wilde qua make-up. Helemaal perfect dus!

yvon
5 jaar geleden

Net als bijna iedereen die al iets geschreven heeft,komt sem al jarenlang(bijna 10 jaar ) ons haar doen,het voelt zeer vertrouwd als ze over de vloer komt.
Sem komt altijd haar afspraken na. En ze is dan ook bijna altijd op tijd,word het even iets later al is het 5 minuten dan neemt ze zelfs even de moeite om een telefoontje te plegen dat ze onderweg is .
Wil je de afspraak verplaatsen omdat het even niet uitkomt dan neemt ze ook de moeite om een ander plekje te vinden in haar agenda
Ze is een top kapster die altijd goede kwaliteit levert als of het nou met kleuren,knippen of permanenten is.
Daarnaast is het helemaal prettig dat ik geen geld in huis hoef te hebben omdat ik bij haar kan pinnen

Liselotte
5 jaar geleden

Sam, daar is hij dan eindelijk. We kennen elkaar al vanaf het moment dat je het vak aan het leren was bij Henny. Maar met een pauze van ongeveer 3 jaar knip je (ondertussen het hele gezin) ons al ruim 18 jaar. We kunnen niet meer zonder jouw. Je bent een toppertje.

suzanne
6 jaar geleden

Sam is een topper. Komt altijd keurig op tijd, denkt mee met wat leuk is en is altijd enthousiast. Ideaal zo'n kapster aan huis. Alles wordt weer netjes achter gelaten ik hou ervan!

Jannie
6 jaar geleden

Hoi Sam, nou die komt al zoooooooooo lang bij ons. altijd op tijd.En het is gewoon gezellig als ze er is. Ze doet het super, denkt altijd met je mee.Gewoon top en Peter doet ze dan ook even tussendoor.Heel tevreden kan niet anders zeggen

Reactie plaatsen