Reacties

Hans Stoute
2 jaar geleden

Samantha knipt ons al heel lang. Ben heel blij met haar. Hoopt dat ze blijft komen.

Caroline
3 jaar geleden

Ik ben nieuwe klant van Samantha en hoop dat ik nog lang door haar geknipt mag worden. Gezellige meid en kundige kapster.

JΓΌrgen
3 jaar geleden

Voor oude grijze man een fantastische coupe geknipt. Ik hoop dat Sam dat nog lang kan en wil doen!

Dymphna
3 jaar geleden

Heel erg blij met Samantha. Ondanks dat mijn haar erg dun en beschadigd is door chemo weet zij precies wat kan en niet kan. Altijd gezellig als zij er is!!

Lilian
3 jaar geleden

Ben zo blij met Samantha, ze is heel gezellig, ze knipt fantastisch en ze kleurt geweldig. Ik hoop dat ze nog heeeeel lang blijft kappen.

Yolanda
3 jaar geleden

Ik heb Samantha leren kennen via mijn dochter. Omdat ik niet naar een kapper meer toe kan knipt Samantha mijn haar nu. Dit doet ze heel erg goed, ze weet precies hoe ik het wil en het zit ook heel goed.

Wendy Van den noord
3 jaar geleden

Ik ben heel blij met Sam. We kletsen altijd lekker en ondertussen doet zij mijn haar! Ik ben altijd blij met de kleur en het model. Ook mijn meiden worden graag door haar geknipt. We blijven trouwe klanten.

Truus Jonker
3 jaar geleden

Samantha knipt al een paar jaar mijn haar aan huis en ik ben hartstikke blij met haar. πŸ’–πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Marloes
6 jaar geleden

Ik ben onwijs tevreden over Samantha! Ze knipt heel netjes en neemt er echt de tijd voor. Daarnaast is ze heel lief tegen de kindjes en heel geduldig. Ook zegt ze eerlijk of het nodig is dat dat puntjes geknipt moeten worden. Maw er wordt geen geld uit je zak geklopt. Als het niet nodig is, dan zal ze dat ook zeggen. Je voelt je echt op je gemak als ze er is en ze past zich makkelijk aan de thuissituatie. Ook vlecht ze gratis de haartjes van de meiden in en je hebt geen gevoel dat ze haast heeft. Ik zou een ieder Samantha aanraden. Ze is een vakvrouw!

Karin
6 jaar geleden

Zaterdag 15 september jl., onze grote dag, trouwen! Jij hebt mijn haar en make-up gedaan. Eerder al uitproberen wat er allemaal staat en niet, was echt super gezellig! Veel gelachen, lol gehad. De dag zelf ben je naar Hillegom gekomen om mijn en mijn 2 meiden heel mooi te maken. Dat is super gelukt, we zagen er alle 3 super uit, heel veel mooie, lieve reacties gehad van onze gasten! Samantha, super bedankt voor alles! Ik was en ben heel blij met je! 😘

Reactie plaatsen